Loading

O nama

Sarajevo Rent a Car New Age

Dio grupe Sarajevo Rent a Car New Age doo - City organizer – rent a car New Age u Sarajevu nudi vam uslugu brzog i kvalitetnog iznajmljivanja vozila za vašu upotrebu. Najmom vozila iz New Age rent a cara osiguraćete sebi potpunu slobodu kretanja i putovanja kroz BiH i to na nacin koji isključivo Vama odgovara.

Provjerite i naše specijalne ponude i pakete kreirane samo za vas. Naš moto je zadovoljan klijent.

Neogranicena kilometraža, prijem i dostava vozila u inostranstvu.

Sva vozila su starosti do 2 godine što vam garantuje potpuno bezbjednu i sigurnu vožnju.

Sva vozila su opremljena klima uredjajem, el.podizačima prozora kao i svom ostalom opremom kako bi ste se osjecali udobno i bezbjedno tokom najma.

Na raspolaganju vam je takođe nas Call centar dostupan 24 sata 365 dana u godini.

Na raspolaganju su vam takođe i naše specijalne ponude u vidu Vikend tarife kao i povoljni uslovi kod visemjesecnog najma ili najma vise vozila.

Za stalne klijente obezbjedili smo i posebne popuste na sve tarife i grupe vozila Sa NEW AGE Rent a Car Sarajevo je vrlo jednostavno i povoljno iznajmiti vozilo i uživati u čarima Sarajevo i šire.

Nudimo vam i uslugu rent auto i vozača – da vaša voznja/putovanje ili poklon nekome bude specijalan – kreirali smo za vas posebnu ponudu. Kontaktirajte nas i dobit čete više informacija. Želite li  vozača u livriranom odijelu? Tu smo! Želite li nekome napraviti specijalni doček na aerodromu? Tu smo! Nazovite i pobrinut ćemo se da vaše želje postanu stvarnost!

Rent New Age d.o.o.

Budi dio grupe Rent a car Sarajevo New Age !!! Istraži grad sa nama